Maynard’s Colheita 1974
Last ned PDF
Dufter av tørket frukt, vanilje og hint av tobakk. Balansert sødme med av appelsinskall, honning og krydret tobakk. Flott konsentrasjon med en lang og frisk avslutning.
Håndplukkede druer som kjøles ned i 12 timer etter plukking. Druene gjennomgår en periode, vanligvis en dag, med pre-gjæring, så følger temperaturkontrollert gjæring i ståltanker frem til ønsket sukkernivå er nådd. Så tilsettes brandy for å stoppe fermenteringen.
Lagret i 50 år på brukte 550 liters franske eikefat
kr 1500,00 kr 1800,00
Alkohol: 20%%Vecturanr:
171334
Produsent
Barão de Vilar
Type
Hetvin
Land
Portugal
Distrikt
Douro
Sukker (g/l)
140
Syre (g/l)
6,6
Volum
75 cl
Ant. i kart.
6
Flere produkter fra Barão de Vilar
Maynard’s Colheita 1934
kr5600,00 kr4800,00
Maynard’s 40 Y.O Tawny Port
kr499,90 kr409,90
Maynard’s 20 Year Old Tawny Port
kr299,90 kr259,90